APARATE PENTRU MASURAT TENSIUNEA; ECG
APARATE PENTRU TERAPIE LA DOMICILIU
DISPOZITIVE PENTRU ANALIZE
DISPOZITIVE PENTRU INGRIJIRE
DISPOZITIVE PENTRU MERS
MOBILIER MEDICAL

Cum aleg?
Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos". Produsele sunt afisate cate 4 pe pagina. Daca lista contine mai mult de 4 produse, vor fi afisate controale de navigare spre pagina urmatoare/anterioara. Puteti afisa detalii suplimentare despre produs facand click pe imaginea produsului sau pe detalii. Si din aceasta pagina puteti adauga in cos produsele prin apasarea butonului "adauga in cos",apoi  se apasa pe “cumpara” (partea dreapta sus).In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile(sa cresteti  apasand pe semnul +,sa scadeti apasand pe semnul -), sa stergeti un produs (apasand pe semnul  de cos), sa goliti cosul.
Atentie! dupa orice modificare se apasa "Actualizeaza".

Cum cumpar?
Cand ati terminat de ales produsele si cantitatile, urmeaza selectarea tipului de persoana -fizica sau juridica- si se completeaza obligatoriu toate datele afisate (pentru intocmirea corecta a facturii).
Dupa definitivarea cumparaturii si completarea datelor pentru facturare se apasa pe"Trimite".

Cum platesc?
Plata produselor achizitionate se face la primirea acestora-Ramburs .
Atentie! daca se doreste ca plata sa fie facuta altfel:
- plata in numerar- la sediul nostru la ridicarea produselor
- plata prin transfer bancar, CEC - inainte de livrarea produselor
Trebuie sa specificati in rubrica Observatii modul de plata dorit.

Despre livrare
Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", in scurt timp veti fi contactat de catre personalul nostru pentru confirmarea comenzii sau pentru alte detalii.
Atentie ! La valoarea comenzii se adauga taxele pentru transport cu exceptia cazului cand produsele se ridica de la sediul firmei.

Cum se utilizeaza sistemul de ajutor
Apelarea sistemului de ajutor "intrebari frecvente", deschide aceasta pagina direct la paragraful corespunzator contextului in care va aflati.

Confidentialitatea datelor
Medical Planet duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. MEDICAL PLANET se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse . Medical Planet nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MEDICAL PLANET are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a opera si livra comenzile si ofertele solicitate de dumneavoastra . Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia datelor prelucrate pentru facturare. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la societatea noastra.De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cosul de cumparaturi
Cosul de cumparaturi retine produsele pe care le-ati ales din catalogul nostru. In aceasta pagina se afiseaza lista produselor selectate. Puteti sa modificati cantitatile (crestere sau scadere) sa eliminati produse din lista sau sa goliti complet cosul. Atunci cand vreti sa comandati continutul cosului, folositi link-ul "trimite ". La trimiterea comenzii, vi se va cere sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact. Formularul are doua sectiuni independente : pentru persoane juridice (firme) si pentru persoane fizice. Va rugam sa cititi si sa completati cu atentie rubricile numai in sectiunea pe care o reprezentati . Toate rubricile sunt obligatorii si necesare pentru intocmirea corecta a facturii si expedierea produselor.


Va multumim!

Toate produsele contin TVA
Astazi, 2 Octombrie 2022
4.95 Lei 5.05 Lei
Cum Aleg ?
Cum Cumpar ?
Cum Platesc ?
Despre Livrare !
Confidentialitatea datelor!
medical