APARATE PENTRU MASURAT TENSIUNEA; ECG
APARATE PENTRU TERAPIE LA DOMICILIU
DISPOZITIVE PENTRU ANALIZE
DISPOZITIVE PENTRU INGRIJIRE
DISPOZITIVE PENTRU MERS
MOBILIER MEDICAL
Informatii generale despre acest site

• Cum aleg?
• Cum cumpar?
• Cum platesc?
• Despre livrare?
• Confidentialitatea datelor?
Important:

Pentru a putea naviga fara probleme in paginile acestui site, va rugam:
- sa folositi o rezolutie de minim 800x600 pixeli sau mai mare si adancime de culoare de minim 16 biti;
- sa permiteti browser-ului dumneavoastra sa accepte cookie-uri; cookie-urile pe care le descarcati de pe acest site sunt citite doar in paginile acestui site si nu contin informatii din care sa poata fi trase concluzii privind preferintele, optiunile sau comportamentul dumneavoastra online;
- sa intrati in acest site numai prin pagina de intrare www.medfarmshop.ro; pentru aceasta, va rugam sa marcati "add bookmark" sau "add to favorites" numai pentru prima pagina a site-ului;
- sa nu folositi servere proxy pentru anonimizare atunci cand completati formularul de comanda.

Cum aleg?
Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos" ( ). Produsele sunt afisate cate 4 pe pagina. Daca lista contine mai mult de 4 produse, vor fi afisate controale de navigare spre pagina urmatoare/anterioara. Puteti afisa detalii suplimentare despre produs facand click pe imaginea produsului. Din aceasta pagina puteti adauga in cos produsele prin apasarea butonului "adauga in cos". In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile, sa stergeti un produs, sa goliti cosul.

Cum cumpar?
Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe link-ul "cumpar" din cosul de cumparaturi. Urmeaza introducerea adresei dumneavoastra, numele dumneavoastra si datele de contact, datele firmei (daca doriti ca factura sa fie emisa pe numele firmei). Moneda in care se va afisa pretul se poate schimba direct de cate dvs., astfel puteti fi informati exact cu privire la pretul produselor alese.

Cum platesc?
Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- plata in numerar la sediul nostru
- plata in numerar la livrare
- plata prin transfer bancar, CEC, Bilet la ordin, mandat postal
- plata ramburs

Despre livrare

Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. Pentru dumneavoastra am pus la punct o retea de transport ce reduce la minimum timpul in care articolele comandate va vor fi livrate. Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului.

Confidentialitatea datelor

Apelarea sistemului de ajutor aflat in partea inferioara a sectiunii "intrebari frecvente", deschide aceasta pagina direct la paragraful corespunzator contextului in care va aflati.
Apelarea sistemului de ajutor (help) din link-ul aflat in partea de sus a paginii (sectiunea "HELP"), deschide aceasta pagina la sectiunea "cuprins".

Cum se utilizeaza sistemul de ajutor

Medfarm-Trading duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Medfarm-Trading se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Medfarm-Trading nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Cosul de cumparaturi
Cosul de cumparaturi retine produsele pe care le-ati ales din catalogul nostru. In aceasta pagina se afiseaza lista produselor selectate. Puteti sa modificati cantitatile (crestere sau scadere cu o unitate a cantitatii actuale), sa eliminati produse din lista sau sa goliti complet cosul. Atunci cand vreti sa comandati continutul cosului, folositi link-ul "trimite comanda". La trimiterea comenzii, vi se va cere sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact. Formularul are doua sectiuni independente : pentru persoane juridice (firme) in partea de sus si pentru persoane fizice in cea de jos. Va rugam sa cititi si sa completati cu atentie rubricile numai in sectiunea pe care o reprezentati (nu este nevoie spre exemplu sa mai completati partea de jos daca deja cea de sus este completata). Toate rubricile sunt obligatorii si necesare pentru intocmirea corecta a facturii si expedierea produselor. Va multumim.

Toate produsele contin TVA
Astazi, 2 Octombrie 2022
4.95 Lei 5.05 Lei
Cum Aleg ?
Cum Cumpar ?
Cum Platesc ?
Despre Livrare !
Confidentialitatea datelor!
medical